11.4.08

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!

Τρέμετε ταμπλόιντ, ζούγκλες και λοιποί δημοσιογράφοι.
Κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα, αποκαλύπτουμε την αλήθεια!
Να ποιά έστειλε το e-mail από την Κίνα στον έμπορο στη Λάρισα που το έδωσε στον καλό δικηγόρο που σε ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ από τον σταθμό του Προέδρου της ΕΟΕ, διακόπτοντας το πανελλαδικώς εκπεμπόμενο πρόγραμμα, το ανακοίνωσε στον Ελληνικό λαό που έβγαλε κραυγή ανακούφισης.
Μάθαμε και λεπτομέρειες:



Η Σου Λι είχε φωτογράφηση, σκληρή και επίπονη εργασία που απαιτεί τη λήψη βιταμινών, χώρια από τις αμφεταμίνες που χρειάζεται ο προσωπικός της φωτογράφος.
Φεύγοντας από την κύρια δουλειά της στο εργοστάσιο, πήρε κατά λάθος τα λάθος χαπάκια για τον φωτογράφο (εξ ού και το ανικανοποίητο του βλέμματός της) και ο ηλίθιος βοηθός της έστειλε τα άλλα λάθος χαπάκια στον έμπορο που τα έδωσε στον Ιακώβου που τα έδωσε στους χρυσούς Ολυμπιονίκες, με αποτέλεσμα να ζητούν όλοι τώρα αυτοί να την ...φωτογραφήσουν κι εμείς να ψάχνουμε γνωστή φαρμακοποιό για ένα απλό ....viagra.

41 σχόλια:

Unknown είπε...

Του ντόπα του ντόπα του ντόπα του αδρώπου, του ντόπα…αντάκα κι εμπί ντόπου…

Αν εκλεκτέ Πίτυλε η Ντόπα περιορίζονταν μόνο στην Άρση Βαρών καλά θα ήταν. Αλλά μιλάμε για την Άρση Εθνικών Παθών…τα οποία ούτε κατά διάνοια δεν μένουν στον «αθλητισμό». Η ντόπα, είναι το εθνικό μας σπορ από συστάσεως του κράτους. Μια ζωή ντοπαρισμένοι τώρα με χάπια, και αιωνίως με παραμύθια. Σε καλώ στο ιστολόγιο μου να διαβάσεις και να σχολιάσεις το ποστ που θα ανέβει αύριο –όπως πάντα μετά την κυκλοφορία της εφημερίδας, γύρω στις 11. Και θέλω τις πάντα στιλπνές απόψεις σου.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Γιώργο, συμφωνώ λέξη προς λέξη...

αξάφνιαστος είπε...

Κωστή μια και μιλάμε για τη βιομηχανία δημιουργίας ηρώων, προτύπων κλπ., ανήρτησα στο αξιάφναστος μια ταινία (σε 4 μέρη) που έδειξε το BBC το 2002 και λέγεται "The Century of the Self". Σπάνια βγαίνουν τόσο αποκαλυπτικές ταινίες σε τάτοια κανάλια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω Κωστή τη πήρε ο Κεντέρης και ο κάθε πρωταθλητής. Είμαι περήφανος που το «ανάδελφο» έθνος των 9.000.000 Ελλήνων έδειξε στους «φιλάδελφους» όλης της γης ότι ξαναυπάρχει και μεγαλουργεί. Αν κάποιοι εθισμένοι στην «ψωροκώσταινα» φοβούνται την Ελληνική ανάσταση, δεν έχουν παρά να ξαναφέρουν το νόμο των Ρωμαίων και να καταργήσουν τις αθλητικές εκδηλώσεις. Δικαιολογούμε στον εαυτό μας την υπέρβαση και την θυσία για τη σημαία στο χώρο μας με τους κανόνες του, αλλά απαγορεύουμε σε όμορους αθλητικούς χώρους την υπέρβαση για τον ίδιο σκοπό. Συναγωνίστηκαν τους καλλίτερους του κόσμου με ίσους όρους και νίκησαν Τώρα να βγαίνει ο Ιωαννίδης και ο κάθε βρομιάρης να το παίζει εξυγιαντής, έμενα δεν με πείθει. Πιστεύω ότι βρήκαν έναν τρόπο για να ξεφτιλίσουν το παρελθόν και να βολευτούμε περήφανα στο τίποτα και στην απαξίωση. Όχι στους Ολυμπιακούς αγώνες, ναι στο Μοναστηριακό τουρισμό. Ξέρω την απάντηση: «στα Ϊμια όμως ο κινέζος ο Σημιτάκος κατέβασε την σημαία και δεν μπόρεσαν οι στρατιωτικές ιδιοφυΐες να πάρουν την κόκκινη μηλιά». Έμενα με ενδιαφέρουν όλες οι σημαίες και η στέρνα μ΄ όλα τα δάκρυα των Ελλήνων, με όλους τους ίδρωτες και το αίμα τους για την βάπτιση της ανάστασης. Εδώ φίλε δεν σέβονται και ξεφτιλίζουν έναν Ολυμπιονίκη, θα σεβασθούν τον στρατιωτικό τον αναλώσιμο. Για να μας φύγουν οι απορίες. Φιλικά αγανακτισμένος. Μιχάλης της πλάκας

Κωστής Γκορτζής είπε...

Μιχάλη, αν δεχτεί κανείς ως σωστά αυτά που λες για τα παιδιά που ίδρωσαν και έφτυσαν αίμα για να φέρουν διακρίσεις, τότε το ίδιο ισχύει και για τον Ιωαννίδη...
Εκτιμώ την ευαισθησία σου αλλά νομίζω ότι οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, και ο Πρωταθλητισμός γενικότερα, καμμιά σχέση δεν έχουν με αυτήν.
Ένα 'Υπερθέαμα' αντίστοιχο του Λας Βέγκας και του Κολοσσαίου της Ρώμης έχει καταντήσει με τεράστιο τζίρο και τζόγο...
Υπερθέαμα με όλα τα καλούδια, από μονομάχους που εκπαιδεύονται για να ...πεθάνουν, καλλίπυγες αθλήτριες ντυμένες ως οι κυρίες που κοσμούν τα 'παράθυρα' στην Αμβέρσα και στο Άμστερνταμ και που απολαμβάναμε στις νεανικές μας μπουρδελότσαρκες και, και, και.
Εγώ δεν βλέπω, δυστυχώς, κανένα 'μεγαλούργημα' μέσα σ' αυτό το κράτος, αντίθετα βλέπω πολλούς Έλληνες να μεγαλουργούν 'έξω', στα Κέντρα Ερευνών, στα Πανεπιστήμια, στη ΝΑΣΑ, στο εμπόριο και στις επιχειρήσεις.
Όπως πολύ σωστά είπε και η Πιπιλή χθές στην Τηλεόραση.
"Πλοίο Κεντέρης και Αεροπλάνο Κεντέρης βαφτίστηκαν. Πλοίο Παπανικολάου (ο γιατρός που εξέλιξε το τεστ Παπ και σώζει χιλιάδες ζωές σε όλον τον κόσμο χρόνια μετά τον θάνατό του) βαφτίστηκε;"
Και, επιστρατεύοντας την όποια δική μου ευαισθησία, νομίζω ότι ο ολυμπιονίκης που ανέφερες, όπως και οι υπόλοιποι, ξεφτίλισε τον εαυτό του πρώτος και μετά επέπεσαν τα κοράκια... Δεν τον έρριξαν οι δημοσιογράφοι από το ...μηχανάκι.

Υ.Γ. Για να πάρει κανείς την Αμερικανική Υπηκοότητα, μεταξύ πολλών άλλων, είναι υποχρεωμένος να μάθει και τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ.
Αν το 50% των αθλητών της άρσης Βαρών, της Ελληνορωμαϊκής, του ...Κρίκετ και του ...Μπάντμιγκτον, γνωρίζουν έστω και έναν στίχο από τον Ελληνικό, τότε παίρνω πίσω ό,τι είπα και αρχίζω να νοιώθω κι εγώ εθνικά υπερήφανος...

σχολιαστής είπε...

Να μια λαμπρή ευκαιρία να σκεφτούμε την αποχή απο τους αγώνες, διότι εκεί δε θα μας περιμένει κυρία της φωτογραφίας, αλλά ένα απαράδεκτο καθεστώς που καλό θα ήταν να πάρει ένα μάθημα.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Α, νόμιζα ...αποχή από άλλες δραστηριότητες.
Εγώ, είμαι πιό απόλυτος.
Να αφαιρέσουμε τα δικαιώματα για τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων από τη ΔΟΕ και να τους αφήσουμε να διοργανώνουν τα GOLDEN LEAGES όπου και όπως θέλουν. Και να διακηρύξουμε την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ολυμπία, με τα αθλήματα του τότε, και με απαγόρευση συμμετοχής όλων των 'επαγγελματιών' αθλητών που παίρνουν μέρος στις άλλες 'έμμισθες' διοργανώσεις.

Μιχάλης Ρ. είπε...

Δεν διαφωνώ, σε όλα έχεις δίκιο. Αλλά σ΄ αυτόν τον κόσμο ζούμε, σ΄ αυτόν τον πλανήτη. Πριν λίγα χρόνια όταν επίτευγμα ήταν το πλασάρισμα στους Βαλκανικούς και τότε με Κύπριους αθλητές, μας έλεγαν ότι φταίει το DNA μας. Το 1972 συμμετείχα με την μικτή σχολείων (προεθνική νέων) σε διεθνής αγώνες στη Ρουμανία. Μας έκανε εντύπωση η ανάπτυξη των αντιπάλων. Ο προπονητής μας ο Ορέστης Αγγελίδης, μας είπε ότι φταίει η νηστικιά μας ράτσα. Όταν μας ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις και είδαμε μπάρες και βάρη στο γυμναστήριο των παιδιών (εγώ τα έβλεπα για πρώτη φορά), μας έλεγε ότι όσοι κάνουν βάρη δεν θα ψηλώσουν. Φάγαμε 54 πόντους για πλάκα. Χάσαμε κι από ένα δημοτικό έως 15χρόνων παιδιά.
Μα φυσικά ο Ιωαννίδης σαν επαγγελματίας κινήθηκε σ΄ αυτά τα πλαίσια. Αυτός πρωτοστάτησε για να μη γίνεται «αντιντόπινγκ» στους μπασκετμπολίστες. Αυτός εκβίαζε το κράτος για να πληρώνει τα συμβόλαια των Γκαλη, Γιαννάκη με την απειλή της τιμωρίας επειδή συνεννοημένα δεν κατέβαιναν στις προπονήσεις του Άρη.. Αυτός έφερε τους καλύτερους ξένους στην Ελλάδα. Αυτός έκανε τους σλάβους και τους σκοπιανούς πρώτος ¨Έλληνες. Αυτός έκανε επαγγελματικό το άθλημα και μπράβο του. Σήμερα όμως σαν κυνηγός νεονταβατζήδων φαρμακωμένων αθλητών, δείχνει την ποιότητα του ανδρός. Ας κόψει τα προνόμια των πρωταθλητών και να τελειώσει το θέμα. Ο αθλητισμός είναι σήμερα η μεγαλύτερη βιομηχανία του πλανήτη και υπάρχουν και τα φάρμακα. Δεν γίνεσαι όμως μόνο με τα φάρμακα. Στο ποδόσφαιρο η εθνική μας πετάει (όσο γίνεται), οι ομάδες όμως σέρνονται. Όπως είπε ο Ρουσόπουλος, οι αθλητές είναι ενήλικες. Δεν πιστεύω ότι ο Ιακώβου, ο απόλυτος γνώστης της χημείας του αθλήματος, έδωσε τέτοια επικίνδυνα σκευάσματα, δεν ήταν χθεσινός. Αν υπάρχει ενοχή, να υπάρξει αμείλικτη τιμωρία αλλά προς πασά κατεύθυνση. Όχι πιάσαμε το Ζαγοράκη αλλά αυτός το είχε έμφυτο. Κι επειδή τα αθλήματα είναι επαγγελματικά και οι εταιρίες πληρώνουν τους Ολυμπιονίκες, όχι προνόμια, αλλά να πληρώνουν για την συμμετοχή τους στις εθνικές ομάδες της χώρας. Αποδεχόμαστε την συμμετοχή του κράτους στην παγκοσμιοποίηση της οικονομίας, αλλά μας κακοφαίνεται η αθλητική παγκοσμιοποίηση. Και πότε, όταν αρχίζουν να σηκώνονται ελληνικές σημαίες. Γιατί πρέπει να δικαιολογήσουμε την υποστολή τους. Μιχάλης (πρώην ΠΑΟΚ)

Ανώνυμος είπε...

O μόνος τρόπος να με ξανακερδίσουν οι ολυμπιακοί αγώνες (ναι, με μικρά) και να ξαναρχίσω να βλέπω είναι να σταματήσει το καραγκιοζιλίκι, να γίνουν όλες οι ντόπες νόμιμες και να ανεβαίνει στο βάθρο και ο γιατρός μαζί με τον αθλητή. Ως τότε θα είναι για μένα η γιορτή της υποκρισίας και τους καταδικάζω στην περηφρόνησή μου.

Εναλλακτικά, να είναι όλοι οι συμμετέχοντες μαντρωμένοι για ένα χρόνο σε συνθήκες big brother και να μη μπορούν ούτε για πιπί να πάνε χωρίς παρακολούθηση. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι πιο απάνθρωπο.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Μιχάλη, σ' αυτά, μαζί σου. :-)

Οργισμένε, σε κοινό μονοπάτι σκέψης βαδίζουμε. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται τέτοια 'ακραία' μέτρα, όμως (ξέρω ότι δεν τα έγραψες και σοβαρά) :-)
Εκτιμώ ότι αν αποκλειστεί η show business από τους ολυμπιακούς, τότε μπορούμε να ξανμιλούμε για τις αξίες του αθλητισμού, έστω και αν χάσουν την 'οικονομική' τους διάσταση και προβολή.

Το μεγαλο μας τσιρκο είπε...

Ρε συ επιτέλους απέκτησε "ενδιαφέρον" το blog σου!!!!!
Μήπως μπορείς να βάζεις πιο πολλές φωτογραφίες σαν κι αυτή?....αντί με την δικιά σου με το παχύ μουστάκι???? :-))))))))

υγ. αρνούμαι να αποδεχτώ ο βρωμοπίθηξ ότι όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μου και τό'χω ρίξει στον χαβαλέ όπως βλέπεις και ανέχεσαι!!!!

Κωστής Γκορτζής είπε...

Κι όπως βλέπεις, και ...καλοανέχεσαι κι εσύ, το ίδιο έχω πάθει κι εγώ.

Υ.Γ. Σου προωθώ μέηλ που μου ήρθε από κάποιους πουρότεκνους φίλους με άλλες 49 σαν και δαύτη! :-)))

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια! Έγινε κίνηση για συμμετοχή της Κάρλα Μπρούνι – Σαρκοζί στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου με τα Ελληνικά χρώματα. Έστειλα σχετικό “mail” στον Κωστή με φωτογραφίες της «πρωταθλήτριας» στο αγώνισμά της. Μιχάλης Θαυμάζων

Κωστής Γκορτζής είπε...

Ναι, μόνο που στη φωτογραφία που μου έστειλες, η Κάρλα Μπρούνι είναι τόσο αυθεντική όσο και η Σου Λι... :-))))

Ανώνυμος είπε...

Ωραία γκόμενα

"πιτυλός" τί εστί;

Κωστής Γκορτζής είπε...

Ο τόνος στο Πί. Πίτυλος.
Εξηγείται κάτω από τον τίτλο του μπλογκ! :-)

Τσούχτρα... είπε...

Δεν καταλαβαίνω τί πρόβλημα έχετε με τη ντόπα ή με τη τάπα ή με τη Τάμτα...ήμαρτον
Τα πάντα είναι ντόπα, η θρησκεία, η πολιτική ιδεολογία, η κονόμα (έτσι γράφεται;), η κοινωνική και επαγγελματική ανέλιξη...όλα είναι "εν δυνάμει" ντόπες και όλοι με τον ένα ή ΄΄αλλο τρόπο ΝΤΟΠΑΡΙΖOΜΑΣΤΕ μιά ζωή και δεν το καταλαβαίνουμε. Άσχετον.....Οι Ολυμπιονίκες γιατί έχουν σύλλογο...για τα προβλήματα του κλάδου τους;
ΥΓ Πέραν της επιτυχίας του Πίτυλου να ανακαλύψει τη Σου Λι στο blog μου θα δείτε και τους άλλους παράγοντες-συντελεστές

Κωστής Γκορτζής είπε...

Πήγα και τα είδα. Μπλιάχ!
Χάθηκε η ....αισθητική σου! :-)))

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την εξήγηση!


(πολύ ωραία η γκόμενα -είδες η Ασιάτισσες;;;)

Pan είπε...

Καλησπέρα.

Αν είναι να βγάζει τέτοια κομμάτια η ντόπα, να την νομιμοποιήσουμε επιτόπου.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Ανώνυμε, είδα, είδα. Γι αυτό και την βγάλαμε στη βιτρίνα :-)

Pan, καλώς τον :-) Ο ...φωτογράφος της την χρειάζεται πιο πολύ :-)

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο "Μπαμπινιώτης" δεν αναφέρει στο λεξικό του τη συγκεκριμένη λέξη. Πόθεν την ανακαλύψατε σείς;

Κωστής Γκορτζής είπε...

Εκ του επαγγέλματος... αγαπητέ. Η λέξη είναι αρχαία, πανέμορφη, και μοναδική.
Στα παλιότερα μετεωρολογικά εγχειρίδια αναφέρεται στις περιγραφές ανέμου/κατάστασης θάλασσας
"...άνω των πέντε μποφώρ, αρχίζει να σχηματίζεται πίτυλος επί των κορυφών των κυμάτων κλπ...'

Κωστής Γκορτζής είπε...

Και για να γίνει πιό σαφές, ρίξε μια ματιά εδώ στις επεξηγήσεις 'Κατάσταση στη θάλασσα' στα 5 και έξη μποφώρ. :-)

Μαύρο πρόβατο είπε...

Η κυρία η ίδια δεν είναι το καινούργιο αναβολικό για το... πολλαπλούν;
:-)

Κωστής Γκορτζής είπε...

Το καινούργιο 'αναβατικό' για την ακρίβεια... :-)

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΑΚΛΗΣ
Οὗτος, τί σεμνὸν καὶ πεφροντικὸς βλέπεις;
Οὐ χρὴ σκυθρωπὸν τοῖς ξένοις τὸν πρόσπολον
εἶναι, δέχεσθαι δ ΄ εὐπροσηγόρῳ φρενί.
Σὺ δ ΄ ἄνδρ ΄ ἑταῖρον δεσπότου παρόνθ ΄ ὁρῶν,
στυγνῷ προσώπῳ καὶ συνωφρυωμένῳ
δέχῃ, θυραίου πήματος σπουδὴν ἔχων.
Δεῦρ ΄ ἔλθ ΄, ὅπως ἂν καὶ σοφώτερος γένῃ.
Τὰ θνητὰ πράγματ ΄ οἶδας ἣν ἔχει φύσιν;
Οἶμαι μὲν οὔ· πόθεν γάρ; ἀλλ ΄ ἄκουέ μου.
Βροτοῖς ἅπασι κατθανεῖν ὀφείλεται,
κοὐκ ἔστι θνητῶν ὅστις ἐξεπίσταται
τὴν αὔριον μέλλουσαν εἰ βιώσεται·
τὸ τῆς τύχης γὰρ ἀφανὲς οἷ προβήσεται,
κἄστ ΄ οὐ διδακτὸν οὐδ ΄ ἁλίσκεται τέχνῃ.
Ταῦτ ΄ οὖν ἀκούσας καὶ μαθὼν ἐμοῦ πάρα,
εὔφραινε σαυτόν, πῖνε, τὸν καθ ΄ ἡμέραν
βίον λογίζου σόν, τὰ δ ΄ ἄλλα τῆς τύχης.
Τίμα δὲ καὶ τὴν πλεῖστον ἡδίστην θεῶν
Κύπριν βροτοῖσιν· εὐμενὴς γὰρ ἡ θεός.
Τὰ δ ΄ ἄλλα ἔασον ταῦτα καὶ πιθοῦ λόγοις
ἐμοῖσιν, εἴπερ ὀρθά σοι δοκῶ λέγειν·
οἶμαι μέν. Οὔκουν τὴν ἄγαν λύπην ἀφείς
πίῃ μεθ ΄ ἡμῶν τάσδ ΄ ὑπερβαλὼν τύχας,
στεφάνοις πυκασθείς; Καὶ σάφ ΄ οἶδ ΄ ὁθούνεκα
τοῦ νῦν σκυθρωποῦ καὶ ξυνεστῶτος φρενῶν
μεθορμιεῖ σε π ί τ υ λ ο ς ἐμπεσὼν σκύφου.
Ὄντας δὲ θνητοὺς θνητὰ καὶ φρονεῖν χρεών·
ὡς τοῖς γε σεμνοῖς καὶ συνωφρυωμένοις
ἅπασίν ἐστιν, ὥς γ ΄ ἐμοὶ χρῆσθαι κριτῇ,
οὐ βίος ἀληθῶς ὁ βίος, ἀλλὰ συμφορά. Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Κατατοπιστικότατος!!!

Ωραία λέξη, πράγματι...

NinaC είπε...

Καλά... Πατάω το λινκ στη λίστα και μπαίνω. Βλέπω την ξεβράκωτη και βγαίνω. Λέω "πάει, του το χακέψανε του ναυαρχούκου το βλογ"!!

Ξαναμπαίνω και διαπιστώνω πως καθόλου χακεμένο δεν είναι!

O tempora, o mores!

:P

Κωστής Γκορτζής είπε...

Καλέ, βρήκα τη Σου Λί που την ψάχνουν όλοι οι εισαγγελείς της Κίνας και δεν θα την 'σήκωνα'; :-)

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Το αθώο ανυστερόβουλο βλέμμα της με πείθει οτι σίγουρα δεν είχε σκοτεινές σκοπιμότητες. Ακουσα οτι η μη Σου Λη δεν θα φέρει πρόσκληση στους κόλπους του ...ΝΑΤΟ.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Διονύση, μάλλον το ΝΑΤΟ θα ήθελε να προσκληθεί στον κόλπο της... :-)

Ανώνυμος είπε...

Κωστή! πως δεν το σκέφθηκες πιο πριν. Αφού οι «συνμπλοκίτες» έπαθαν τέτοιο «ταράκουλο» με τον κώλο της Κινέζας, γιατί δεν τον χρησιμοποιείς για την προώθηση της εκστρατείας που ξεκίνησες για τον έρμο τον Θερμαϊκό και την μεταφορά του Α/Δ της Μίκρας (διάβασα σχετικά στη «Μακεδονία»); Για φαντάσου τα πρωτοσέλιδα του τοπικού τύπου: «Η Τσού-λί και ο κώλος της στο πλευρό του Ναυάρχου Κ. Γκορτζή στον αγώνα του για την σωτηρία του Θερμαικού κόλπου και την μεταφορά του Α/Δ της Μίκρας». Τι επερωτήσεις βουλευτών και πράσινα άλογα, ο κώλος φίλε μου, ο κώλος!!! Μιχάλης του κώλου

Κωστής Γκορτζής είπε...

Μιχάλη, θα το έκανα αλλά δεν μας τον δείχνει ρε γαμώ το.
Καλά, εσύ πού τον είδες; Γύρισες τη σελίδα; :-))))))

Μιχάλης Ρ. είπε...

Κωστή την πάτησα, δεν είδα καλά και δεν θυμόμουνα τη φωτογραφία. Ο πεινασμένος….. ότι θυμάται χαίρεται. Αν πάλι στη θέση του κώλου της βάλουμε το άλλο της αξιόλογο, δεν θα χαλάσει η εκστρατεία. Ο σοφός λαός λέει «τρίχα …..καράβι σέρνει. Μιχάλης Αιδοίου Συρόμενος

αξάφνιαστος είπε...

Παιδιά

Ηρεμήστε τον βρήκα και τον ανήρτησα στο blog μου.

Ανώνυμος είπε...

Τι τσουλί αυτή η Σου Λι!!!

Κωστής Γκορτζής είπε...

Μπαμπάκη, μου φαίνεται ότι 'τσεκάρει' τα σχόλια η Μπαμπάκαινα,ε;;!!!! :-))))

σχολιαστής είπε...

Κωστή, αν βαριέσαι να γράψεις κάτι άλλο, δε μας κάνεις μια ανάλυση, σε τι φάση βρίσκεται το θέμα του διαδρόμου; Εκτιμάς ότι είναι τελειωμένη υπόθεση;

Eπίσης, τι λές για τους στρατηγικούς πυραύλους που μας δίνουν οι Γάλλοι μαζί με τις φρεγάτες; Eίναι σωστό ή επικίνδυνο να κάνουμε τέτοια αναβάθμιση στην κούρσα των εξοπλισμών που κάνουμε με τους Τούρκους;

Μη μου πεις, ενδιαφέροντα θέματα για ποστ.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Σχολιαστή, περιμένω να μάθω (ελπίζω Πάνος και Bioannis να το παρακολουθούν από πιό κοντά) αν προγραμματίζεται καμμιά 'απόπειρα' Δημοτικού Συμβουλίου για τη ...θαλάσσια συγκοινωνία και τις ...μαρίνες. Το πυροβόλο είναι γεμάτο και έτοιμο για βολή...
Ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω, και τα αποτελέσματα της επίσκεψης Μαγκριώτη στα 'μεγάλα έργα' (ως κομματικός υπεύθυνος έργων) για να δω αν εξακολουθούν κι αυτοί να μας κοροϊδεύουν.
Για τους στρατηγικούς πυραύλους θα γραψω μόλις έχω έγκυρες πληροφορίες και όχι ...δημοσιογραφικές. :-)

Ανώνυμος είπε...

mesothelioma support and information!
[url=http://www.mesothelioma-support.org/]mesothelioma prognosis[/url]