13.6.12

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Λίγο πολύ αυτό που οι ...μεγάλοι προφήτες προβλέπουν για τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 είναι ταυτόσημο με την προφητεία των Μάγια για την καταστροφή του κόσμου τον Δεκέμβριο αυτής της χρονιάς.
Ολική καταστροφή.
Αν προκύψει κεντροδεξιαριστερή κυβέρνηση και εφαρμόσει το Μνημόνιο, η καταστροφή είναι βέβαιη αφού τα μέτρα του έχουν από καιρό αποδειχθεί αναποτελεσματικά. Και η αριστεροαριστεροδεξιά αντιμνημονιακή αντιπολίτευση θα βγεί στους δρόμους και ο σώζων εαυτόν σωθείτω.
Αν προκύψει αριστεροαριστεροδεξιά αντιμνημονιακή κυβέρνηση, η καταστροφή είναι βέβαιη αφού με μονομερή καταγγελία του Μνημονίου λεφτά γιοκ και επιστροφή στη δραχμή εν μέσω χάους. Και μπορεί η κεντροδεξιαριστερή αντιπολίτευση να μη βγεί στους δρόμους αλλά πάντα υπάρχει το ΠΑΜΕ που από μόνο του μπορεί να δημιουργήσει το πρέπον μπάχαλο.
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και τα ...σαράντα παληκάρια από τη Χρυσή Αυγή και ο ...Ιφικράτης Αμυράς για να εξασφαλιστεί το μπάχαλο αν το ΠΑΜΕ αποδειχτεί αναποτελεματικό.
Την προφητεία επιβεβαιώνει και ο πατήρ Κοσμάς, αγνώστων λοιπών στοιχείων σε μένα, που πρόβλεψε λένε ότι η καταστροφή θα ξεκινήσει από έναν κασσιδιάρη... αλλά και πλήθος άλλων "σημείων" των καιρών.
Η αύξηση π.χ. των αραχνοειδών νεφογραμμών που επιβεβαιώνουν τον ψεκασμό μας με επικίνδυνα χημικά παραισθησιογόνα με αποτέλεσμα τον παντελή αποπροσανατολισμό μας περί του πού είναι το αριστερά και πού το δεξιά.
Άλλα σημαντικά σημεία, η υποστήριξη του Κουλούρη στον ΣΥΡΙΖΑ, η μετάλλαξη πλειάδας πολιτικών ανδρών σε κάτι άλλο από αυτό που ήταν πριν, η συνεργασία Ντόρας-Αντώνη, η περιθωριοποίηση Τζουμάκα και Πετσάλνικου και η αγωνία των Κιλτίδη και Μπίστη να βρουν κομματικό καταφύγιο. 

Η επανενεργοποίηση όχι των σεισμών αλλά των σεισμολόγων που διεκδικούν την αυθεντία στην πρόγνωση της καταστροφής και επανέρχονται δριμύτεροι με αξιώσεις προβάλλοντας ακόμα και την εξαφάνιση του συνδικαλιστη Φωτόπουλου από την καθημερινότητά μας. Ως γνωστόν, λίγο πριν τη σεισμική καταστροφή εμφανίζονται ...φίδια -ενίοτε με μαύρες μπλούζες- και εξαφανίζονται συνδικαλιστές.

Και πάνω που 'χα έμπνευση να συνεχίσω την προφητολογία, να 'σου και ο Παπαδημούλης
στην τηλετύφλωση να με καθησυχάζει... Πάει η έμπνευση, γαυγίζει και η Γούλφω όταν βλέπει προεκλογικά πάνελ στην οθόνη, σκάσε μωρή, δεν το λέω σε σένα Γουλφίτσα μου...
 
 


2 σχόλια:

Darthiir the Abban είπε...

Η άλλη εναλλακτική είναι να παραδοθούμε αμαχητί στη Μέρκελ. Αυτή τη φορά ήρθε μόνη και δε μας έστειλε τους Ιταλούς, μπας και μπερδευτούμε και δεν πούμε ΟΧΙ!

Κωστής Γκορτζής είπε...

Εναλλακτική το λες εσύ αυτό; :-)))