31.3.12

Τους ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

Επίσκεψη στο ...Μετρό! Σαββατοκύριακο! Ο Πασόκος Υφυπουργός με την έγκριση του πρώην(;) ΛΑΟΣ και νυν ΝΔ Υπουργού, τσεπώνει 200 ευρώ για να πάει ...σπίτι του με έξοδα ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!
Ε, τους βαρέθηκα. Βαρέθηκα να προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να πεί ο Βενιζέλος με τις ατέλειωτες προτάσεις του. Βαρέθηκα να μου κουνάνε το δάχτυλο ωσάν μεταπολεμικοί δάσκαλοι οι Καστανίδηδες και οι Μπίστηδες. Βαρέθηκα το δήθεν πονηρομαγκικοαλάνικο ύφος του Σαμαρά και των φλώρων που τον περιστοιχίζουν. Βαρέθηκα τα μπιζιρλίκια της Αλέκας που προσπαθούν να εξωραΐσουν το ...μη εξωραΐσιμο της αισθητικής της, βαρέθηκα την εμμονή της σε απολιθωμένα δόγματα. Βαρέθηκα το σμιλεμένο με καλέμι παγερό χαμόγελο της Ντόρας και το επιτηδευμένο ρω της μου σπάει τα νεύρα χειρότερα από το εξώφθαλμο βαμπίρ βλέμμα του αδερφού της. Βαρέθηκα το ξυνό ύφος του ...Δυσθυμίου (κατ' άλλους Ευθυμίου), το παππαδίστικο λέγειν του Κουβέλη και των Πασοκοσυριζορεταλιών που μάζεψε στο μαντρί του. Βαρέθηκα το κοκοράκι Τσίπρα που θέλει και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα αφάγωτη χωρίς να μου λέει το πώς. Βαρέθηκα την παπαρολογία του Καρατζαφέρη και τις παροιμίες των υστερικών υποτακτικών του.
Τους ΒΑΡΕΘΗΚΑ όλους! Και τους ισόβιους τελάληδες της πραμάτιας τους στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Οι ίδιοι και οι ίδιοι, η πλειονότητα με πλαστά πιστοποιητικά πολιτικού επαγγέλματος, πλαστογραφημένα από τους δικούς τους εκλογικούς Νόμους. Τους ΣΙΧΑΘΗΚΑ. Αναγούλα με πιάνει κάθε φορά που ο Πάγκαλος ξερνάει ό,τι κατεβάζει ο λιπαρός του εγκέφαλος. "Είμαι 74 ετών και 34 χρόνια στην πολιτική. Ε, δεν θα συνεχίσω να υπηρετώ το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα" η τελευταία του παρόλα. Και τι έκανες 34 χρόνια ρε χαμένε; Ποιός το διέφθειρε το πολιτικό σύστημα, εγώ; Ποιός το ...ανανέωσε με τους γόνους και τους παραγόνους και τρώμε στη μάπα τους γιούς και τις κόρες σας; Ποιός μας έχει κάνει να χάσουμε τον μπούσουλα και να μην ξέρουμε πια ποιός είναι δεξιός και ποιός αριστερός; Ποιός έκανε παρέα με τους Χριστοφοράκους και τους Ευφραίμηδες; Εγώ;
Φάγατε, φάγατε, φάγατε, τρώτε, τρώτε και τρώτε ακόμα και χωρίς τσίπα, χωρίς φιλότιμο, χωρίς τύψεις μοστράρεστε όλοι για σωτήρες μας. Από εσάς ποιός θα μας σώσει;
Τολμήστε ρε να γίνετε 200 αντί για τριακόσιοι. Τολμήστε να κατοχυρώσετε την απλή αναλογική ως πάγιο εκλογικό σύστημα. Τολμήστε να περιορίσετε τα Υπουργεία σε 15. Τολμήστε να ζήσετε με 1500 ευρώ το μήνα και δώστε το αντίστοιχο του κουρέματος από τις παχυλές σας καταθέσεις. 
Αλλά εδώ μας παίρνετε και τα ναύλα σας για το Σαββατοκύριακο για μεζέδες στα Λαδάδικα...
Ου, να μου χαθείτε! 

Και η απάντηση Μαγκριώτη στο http://press-gr.blogspot.com/2012/03/press-gr_31.html .
Ελεήστε το φτωχό καλό παιδί...
Υποτίθεται ότι πληρώνονται τον παχυλό μισθό τους γιατί στη "δουλειά" τους έχουν και μετακινήσεις. Έχουν κόψει όλα τα οδοιπορικά (καλώς) από όλους εκτός από τους εαυτούς τους (κάκιστα). Και για την ταμπακιέρα (τι επιθεώρησε την Κυριακή στο ...Μετρό;) ουδέν.
Γλίτσα και δυσωδία!4 σχόλια:

DIONYSOS είπε...

Κωστή μέτρα καμμιά χοληστερίνη, γιατί μου φαίνεται ο Μαγκριώτης ντερλικώνει και συ φθείρεσαι.Αυτόν τον πήρε χαμπάρι μέχρι και η ...πεθερά του, οι ψηφοφόροι ακόμα δεν τον ξέρουν;;

Κωστής Γκορτζής είπε...

Πριν δέκα μέρες, πήγα στον ΟΠΑΔ για να βγάλω βιβλιάριο προστατευόμενου μέλουςτης συζυγάτας αφού ως μακροχρόνια άνεργη η ασφάλισή της στο ΙΚΑ έληξε.
Στην άλλη άκρη της πόλης, από τα μαύρα χαράματα, μ' ένα μάτσο δικαιολογητικά στο χέρι, να πιάσω σειρά...
Η εξυπηρετική υπάλληλος (όντως), αφού πέρασε όλα τα σχετικά στον υπολογιστή της μου υπενθύμισε ότι πρέπει να θεωρήσω και το βιβλιάριο της κόρης.
Σήμερα, από τα μαύρα χαράματα, ξαναπήγα στο άλλο άκρο της πόλης για να θεωρήσω το βιβλιάριο της κόρης ως καλός και νομοταγής πολίτης.
Όταν ήρθε, επιτέλους, η σειρά μου η ευγενική (όντως) υπάλληλος μου είπε "μα δεν χρειάζεται θεώρηση", έχει βγεί σχετική εγκύκλιος από την Παρασκευή!
Και εμείς πώς ενημερωθήκαμε κυρία μου; ρώτησα. Μα την έχουμε αναρτήσει στο τζάμι, δεν την βλέπετε;
Πού πουλάνε ρε παιδιά εκείνα τα ντουφέκια του Χότζα; (του Εμβέρ)... Όχι για την υπάλληλο βέβαια.

koulpa είπε...

τι τα θες καπτεν.. αφου στα 80ς δεν ήμασταν αρκετοι ωστε να απαιτήσουμε πραγματική μεταπολίτευση.. αφου δε καταφέραμε να επιρεάσουμε τους άλλους.. τους πολλούς.. τους κέρδισε τη συνενοχή.. :(
το σκυλάκι καλά; :) :)
την καλησπέρα μου :) :)

Κωστής Γκορτζής είπε...

Αντικαλησπερίζω!
Λέω ότι ποτέ δεν είναι αργά... :-)
Το σκυλάκι μεγαλώνει επικινδύνως!! :-)