8.7.11

Η Δεινοκρατία της Δημοκρατίας τους

Κινδυνεύει, λένε, η Δημοκρατία τους.

Από τις μούντζες προς τα διάφορα ανάκτορα του Όθωνα που έχουν καταλάβει για να απολαμβάνουν τη χλιδή εν ονόματι της Δημοκρατίας.

Από τα γιαούρτια και τα αυγά που εκτοξεύονται επί της κεφαλής τους ως έσχατο (δεν στοιχηματίζω κιόλας γι αυτό…) μέσο των πολιτών να τους δείξουν ότι τέλειωσαν τα ψέματα τους.

Προσπαθούν να δώσουν ονοματεπώνυμο στην αντίδραση, να την καπελώσουν και να την εκφυλίσουν γιατί φοβούνται το τσουνάμι του ανώνυμου πλήθους που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Κόπτονται για τη «συνταγματική νομιμότητα» όταν οι ίδιοι έχουν κουρελιάσει κάθε έννοια νομιμότητας, όταν υιοθετούν τη βία ως πολιτική, όταν έχουν ξεπουλήσει ακόμα και την εθνική κυριαρχία, όταν σφυρίζουν ακόμα αδιάφορα στην απαίτηση των πολιτών για Νέμεση.

Θλίβονται …παχύσαρκοι για την πείνα στην οποία οδηγούν την κοινωνία για να σώσουν τους τραπεζίτες και τους διεθνείς τοκογλύφους πάτρωνές τους. Σχεδόν κλαίνε στις οθόνες της τηλετύφλωσης για την εξαΰλωση του εισοδήματος των πολιτών. Ας κόψουν και το δικό τους στο βασικό του πρωτοδιοριζόμενου να δούμε πώς θα τα καταφέρουν…

Δεν έχουμε τίποτα με τη Δημοκρατία κύριοι τζάμπα ένοικοι των ανακτόρων. Με τη «δεινοκρατία» σας έχουμε. Με τα δεινά που επιφέρετε στην κοινωνία. Με τις κλοπές του δημόσιου πλούτου εκ μέρους σας. Με την ανικανότητά σας να διοικήσετε και να διαχειριστείτε τα του κράτους. Με τη φαυλότητά σας, τη μεγαλοστομία σας, τους εκβιασμούς σας, την καραγκιοζίστικη κουτοπονηριά σας, την επικίνδυνη για το Έθνος αβελτηρία σας.

Τόσα λεφτά που έχουν μπει στη χώρα από το 1950, χώρια από αυτά που παρήγαγαν οι Έλληνες επί 60 χρόνια, δεν φαγώθηκαν από τους πολλούς όπως θέλετε να μας πείσετε. Από τους πολύ λίγους φαγώθηκαν μαζί με αυτά των πολλών…

Από εσάς, από τους εργολάβους αφέντες σας και από τους παρακρατικούς λακέδες σας, από τα δεξιά τζάκια και τα νεοσοσιαλιστικά τζάκια φαγώθηκαν. Φέρτε τα πίσω.

Δεν μουντζώνουν τη Βουλή των Ελλήνων. Μουντζώνουν το σύμβολο της καρικατούρας της νεόπλουτης μιζοδίαιτης Δημοκρατίας που υπηρετείτε, μουντζώνουν εσάς, τις καρικατούρες «εκπροσώπων» του Έθνους (τρομάρα σας) που ενεργείτε ως «αντιπρόσωποι» συμφερόντων έναντι παχυλής αμοιβής.

Δεν κινδυνεύει η Δημοκρατία από τη συμπεριφορά των πολιτών κύριοι πολιτικοί. Πνέει τα λοίσθια η Δημοκρατία από τη δική σας συμπεριφορά. Και όσο καθυστερείτε εσείς τη Νέμεση, τόσο πιθανότερο γίνεται να τη φέρει ο λαός μόνος του…

http://www.pressinaction.gr/politiki/item/1909-i-deinokratia-tis-dimokratias-toys

9 σχόλια:

koulpa είπε...

αμιν!! :) :)
την καλημέρα μου :) :)

Κωστής Γκορτζής είπε...

Καλημέρα! Ακόμα...

dodo είπε...

Ο κόσμος μουτζώνει τούς εκπροσώπους ενός πολιτεύματος που είναι "λόγω μεν δημοκρατία, έργω δε" ξεκάθαρη ολιγαρχία, τελευταία όλο και βιαιότερη...

Κωστής Γκορτζής είπε...

...Πωλητεύματος.... :-)))

Georgiadis Georgios είπε...

ερώτηση: το ότι η οδός Δεινοκράτους βρίσκεται στο Κολωνάκι έχει τη σημειολογία του ή είναι απλώς σύμπτωση?

ευχές για ένα όμορφό και κυρίως ζωηρό και αγανακτισμένο καλοκαίρι!

Κωστής Γκορτζής είπε...

έλα ντε! :-))
Καλό καλοκαίρι Γεώργιε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας ! Εκπληκτικό κείμενο ! Εξαιρετικά δυνατός λόγος. Εκφράζει πολλούς από εμάς. Μόνο που κάποιοι δεν το έχουν κατανοήσει ακόμα - ίσως το καταλάβουν όταν θα είναι αργά...όταν θα έχουμε όλοι πια φτάσει στην απόλυτη εξαθλίωση - γεγονός που απεύχομαι, αλλά που πολύ φοβάμαι ότι πλησιάζει, αφού στόχος αυτών των φαύλων "εκπροσώπων" της Δημοκρατίας μας είναι η ολική εξόντωσή μας - δίχως οίκτο, δίχως συνείδηση. δίχως ανθρωπιά.
Άντζυ Αγγελοπούλου

Κωστής Γκορτζής είπε...

Κα Αγγελοπούλου, η φιλοφρόνηση δίνει κουράγιο να κρατάμε τη φωνή μας δυνατή για να μην τους περάσει... Και γινόμαστε όλο και περισσότεροι.
ευχαριστώ

demetrat είπε...

είμαστε πολλοί , κι έχουμε πιάσει τα πλάγιαααα λέμεε....
Πέστα και συ χρυσόστομε, που ο πράσινος θίασος έχει ξεπεράσει κάθε καβάλλημα σε καλάμι.
Άκου προσβολή της δημοκρατίας γιατί γιαουρτώσανε πεντέξι εξαπτέρυγα της εγκάθετης κυβέρνησης!!!!.
Ακου προσβολή στη δημοκρατία γιατί τους περιλαβαίνουνε στις μούτζες.
Ή γιατί τολμούνε να τους κόβουνε τις παρουσιάσεις , τις εμφανίσεις και τους θεατρικούς μονολόγους με διαμαρτυρίες .
...
εύχομαι και σε καμμιά μπάτσα ξεγυριζμένη να το φχαριστηθώ κι εγώ κι ο κούλπας
:)))
δ

(καλές διακοπές στα βουνά)