23.6.09

Γαργάρα...

Τελικά, το έκαναν γαργάρα!
"Αρπάχτηκαν" από το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου, ανέμισαν τις επαναστατικές τους σημαίες, κατέβηκαν σε απεργία και κατακεραύνωσαν τον άλλο πόλο εξουσίας γιατί ...δεν κάνει κάτι.
Είναι λυπηρό να χάνει κανείς τη δουλειά του. Ιδιαίτερα αυτός που εργάζεται στο παρασκήνιο για να προβάλλονται οι λίγοι με τους εξωπραγματικούς μισθούς που τους διαφεντεύουν. Αυτοί που σήμερα σκίζουν τα ρούχα τους για τους τεχνικούς των 700 ευρώ και για τους άμισθους 'μαθητευόμενους' χωρίς να λένε λέξη για το δικό τους κασέ μπας και τους πάρουν με τα ...ζαρζαβατικά οι υπόλοιποι.
Φωνάζει η ΕΣΗΕΑ, φωνάζει και το ΚΚΕ (θα μειωθεί ο τζίρος του Τυπογραφείου του... με το κλείσιμο του ΕΤ), αλλά ...μούγκα ΟΛΟΙ για το προκάτ "ρεπορτάζ" περί Ερντογκάν.
Που θα ήταν απλή απατεωνιά αν δεν περιείχε τις περιγραφές που διαμορφώνουν 'παγερό' κλίμα στις εξωρικές σχέσεις της χώρας, αν δεν αποκάλυπτε ότι όχι μόνο παραπληροφόρηση εξυπηρετεί αλλά και απαράδεκτη χειραγώγηση του πολιτικού συστήματος και της κοινής γνώμης από κάποιους αόρατους αφέντες.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Μα καλά, αφού είναι γνωστό πως τα ΜΜΕ φτιάχνουν τα γεγονότα, ποιός νομίζει ότι πληροφορούν;

Κωστής Γκορτζής είπε...

Ποιός;
Η πλειονότητα που πάει να ψηφίσει ενημερωμένη ΕΤΣΙ! :-)

kaltsovrako είπε...

Αυτή την πλειονότητα την ξεχνάμε πολλές φορές. Όλοι μας, δυστυχώς. Είμαστε βλέπεις οι έξυπνοι, οι υποψιασμένοι και βάζουμε τον εαυτό μας εκτός της "μάζας"... και μετά σχολιάζουμε την επικαιρότητα αναρωτόμενοι γιατί τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, όταν δίπλα μας, στο σπίτι μας, η μάνα μας, ο παππούς μας, ο απέναντι ενημερώνονται από δαύτους.

Εκεί ποντάρουν. Αυτό έχουν μάθει να κάνουν. (και μη μου πεί κανείς για δημοσιογραφία και blogs. Θα πέσει μπινελίκι)

Τα φιλιά μου.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Χρηστάρα, δίκιο έχεις. Και συμφωνώ κάργα με αυτά που γράφεις κι εσύ στο μπλογκ σου.
Πού θα πάει, όμως, όλο και περισσότεροι τους ψιλιάζονται...
Αντιφιλώ! :-)

kaltsovrako είπε...

(τάσος)
;)

Rodia είπε...

Καλτσό, σου πάει και το "Χρηστάρας", τώρα που το σκέφτομαι..
Τι Πάσχα, τι Χριστουγεννα! :))

Κωστή, τέτοιες πατάτες σπάνια ψήνονται (και σερβίρονται) "εντελώς" τυχαία -νομίζω.