30.1.09

Οίκος αντοχής

Πόσο θα αντέξουν τα νεύρα μας;
Ο Χαρδαβέλλας δεν βαρέθηκε να αυτοξεφτιλίζεται με τις εκπομπές του επιπέδου Λιακό;
Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν βαρέθηκε να μας ξεφτιλίζει όλους με τα καραγκιοζοπάνελ του (χθές 30/1/09 ζητούσε από 'αξιωματικό του Ναυτικού' να κρίνει -ως στρατιωτικός προφανώς- την ...εθνικοπατριωτική απόβαση στα Ίμια του μεγάλου Καρατζαφέρη, πλην όμως αλλά... του διέφευγε (;) ότι ο φιλοξενούμενος ήταν μεν ένστολος κάποτε, ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ δε!, (και από ...στρατιωτικά γνωρίζει όσα ένας αξιωματικός για την εξωσωματική γονιμοποίηση)...
Οι ίδιοι και οι οι ίδιοι πράσινοι, μπλέ, κόκκινοι, κίτρινοι, δεν βαρέθηκαν να λένε τα ίδια και τα ίδια στα τηλετυφλωτικά παράθυρα.
Οι Χατζηνικολάου και οι κλώνοι του, αρσενικοί, θηλυκοί και αρσενικοθήλυκοι δεν βαρέθηκαν να αυτοϊκανοποιούνται επιδεικνύοντας την 'ανωτερότητά' τους και την εξουσία τους πάνω στους ίδιους και ίδιους ανεπαρκείς πολιτικούς, που κι αυτοί χλεύαζαν, μεν, τους γελοίους χουνταίους για την 'ιατρική ορολογία τους', μας έχουν φλομώσει, δε, στα 'η οικονομία είναι βαριά ασθενής', 'μέτρα ασπιρίνη', ' χειρουργικά τραπέζια' και άλλα εξ ίσου γελοία αν δεν μιλάνε με ποδοσφαιρικούς όρους τύπου 'αυτογκόλ', ' έχουμε καλό πάγκο', 'χρειάζεται αλλαγή προπονητή και όχι παικτών' κλπ
Θα μου πείτε τώρα, γιατί τους βλέπω... Ε, από νοσοκομείο σε νοσοκομείο αυτόν τον καιρό (για τα χρωστούμενα σε μάνα και στενούς υπέργηρους συγγενείς τρεχάματα) όλο και κάποια οθόνη ψηλά στους τοίχους χαζεύω. Και βαρέθηκα και ν' ακούω ότι λείπει και τεχνικό προσωπικό από τα νοσοκομεία ενώ την ίδια ώρα τέσσερεις μαντράχαλοι αλλάζουν ένα φως στο ταβάνι μπροστά μου δημιουργώντας σύννεφο σκόνης στον διάδρομο απ' όπου μεταφέρουν τους χειρουργημένους στην Εντατική!
Βαρέθηκα ν' ακούω και τις τσιρίδες για Εκλογές... Τι θα φέρουν δηλαδή; Α! το βρήκα!



(για όσους δεν ...κατάλαβαν, στη φωτο οίκος ...αντοχής στην ελληνική επαρχία)

47 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπααααα...
Και που βαρέθηκες εσύ, αυτοί δε σε ρωτήσανε!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβώς my captain...Περάστε αν θέλετε από το blog μου.(http://anghemaxos.blogspot.com). Οι ιστορίες σας για το ΒΕΛΟΣ. αδελφάκι Fletcher κι αυτό, με συνάρπασαν.

Διδάσκαλος είπε...

'Oλοι τους έχουμε βαρεθεί. Και ειδικά αυτά τα λαμόγια τους δημοσιογράφους που είναι αυτοί πλέον που κυβερνούν τον τόπο. Ελπίζω όταν γίνουν εκλογές κάτι να αλλάξει στη χώρα και σίγουρα όχι με το πασοκ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κωστή, είσαι νέος :) ακόμη και δεν θυμάσαι πως στην Ελλάδα νοσοκόμος ΠΝ φτάνει μεχρι την πρωθυπουργία. Άρα κάτι ξέρει ο Τριανταφυλλόπουλος.

Τα συλλογικά νεύρα πάντως αντέχουν και το διαπίστωσα κι από κοντά τον περασμένο μήνα. Τώρα αν μέσα στο συλλογικό χωνευτήρι λιώνουν και μερικοί σκεπτόμενοι πολίτες, γι αυτούς κανείς δεν ενδιαφέρεται. Κι όσο ταχύτερα λιώσουν κι εξαφανιστούν τόσο καλύτερα για τους ημιμαθείς φαντασιόπληκτους μετρίους που επιβουλεύονται να κάνουν την αρπαχτή τους στην Ελλάδα.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Ελειμμα παιδείας και πολιτισμού. Σιγά μη κυβερνάνε οι μεσάζοντες δημοσιογράφοι. Είναι κάτι σαν τους ταρίφες σε πάνε διπλοκούρσα από λάθος δρόμο εκεί που θέλουν αυτοί. Μιλάμε για κυκλοφοριακό πρόβλημα χωρίς διέξοδο για μια ....ζωή ποδήλατο. Μονο μια κοπελιά από Βρυξέλλες λέει καμμιά εμπειρία από θέατρο, το πραγματικό όχι το εικονικό της τουβού.

σχολιαστής είπε...

Ξύπνησα το πρωί και ημουν σαν κοτόπουλο,
για πες μου τι τον ήθελα τον Τραανταφυλόπουλο;

Κωστής Γκορτζής είπε...

Σχολιαστή, έχουν καταφέρει να μας κάνουν όλους ...μαζοχιστές! :-)

Καμηλιέρη, θα με ρωτήσουν στις εκλογές, αλλά εγώ θα λείπω...
Που να μου κοπεί το χέρι!

Άνεμε, έρχομαι!

Δάσκαλε, μην ελπίζεις. Όποιος και να βγεί, πάλι οι ήλιοι που φωτίζουν τους ηλιθιοτηλεαστέρες (οι ΜπομπολοβαρδινογιαννοΛαμπράκηδες και CIA) θα κυβερνούν...

Λεωνίδα, νιος ήμουν και ...γέρασα αλλά παραμένω δύσπεπτος γι αυτούς! :-)

Διονύση, πάντα σωστός! :-)

Διδάσκαλος είπε...

Δεν ελπίζω να αλλάξει κάτι άμεσα μέσω εκλογών ένα καλό βήμα όμως θα ήταν κατά τη γνώμη μου να μην ξαναπάρει πλειοψηφία κάποιο κόμμα.Όσο για τους ''μεσάζοντες δημοσιογράφους''οκ είναι φερέφωνα των αφεντικών τους(τα γνωστά συμφέροντα)όμως σε πολλές περιπτώσεις μεγαλοδημοσιογράφοι τραβούν τις δικιές τους γραμμές με ότι αυτό συνεπάγεται

Κωστής Γκορτζής είπε...

Έχεις δίκιο δάσκαλε για την προσπάθεια αυτονόμησης μερικών που καβαλούν το καλάμι... Πάντως τους περισσότερους τους τρώει ...η μαρμάγκα και καταλήγουν μικροϊδιοκτήτες φυλλάδων-'σχολιαστές'/ξερόλες στα τηλεπαράθυρα... :-)

Unknown είπε...

Άμανε λείπεις μάτια μου ερήμην σου θα γίνουν όλα...

Κωστής Γκορτζής είπε...

Σοφέ Βεδουίνε, άλλο η παθητική αποχή και άλλο η ενεργητική... :-)
Είμαι πρόθυμος να συμπαρασταθώ στον οποιοδήποτε (πλην αυτόκλητων ...σωτήρων) με πείσει ότι μπορεί:
-να πείσει τους γιατρούς να εκδίδουν αποδείξεις.
-να πείσει τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους ταξιτζήδες, τους βενζινάδες και τους 'αγρότες' των λαϊκών να εκδίδουν αποδείξεις.
-να πείσει τους εφοριακούς, ΣΔΟΕ, τεχνικούς της ΔΕΗ, εταιρειών ύδρευσης, υπαλλήλων Πολεοδομιών, Δασάρχες και λοιπών Μηχανισμών Ελέγχων και Δημοσίων Υπηρεσιών να καταργήσουν το λάδωμα.
-να πείσει τους Κρητικούς ότι κι αυτοί πρέπει να πληρώνουν διόδια.
-να καταργήσει τα μαϊμού επιδόματα και τα μαϊμού εκτός έδρας και τις μαϊμού υπερωρίες, και να πληρώνει τους εργαζόμενους φανερά.
-να βγάλει ονομαστικό κατάλογο με τους συνταξιούχους ΟΓΑ, τους ανάπηρους και τους αντιστασιακούς.
-να πείσει τον χασάπη να ζυγίζει το κρέας πριν το τυλίξει στο χασαπόχαρτο και τον φούρναρη να μην πουλάει τις τουλούμπες και τα κουρκουμπίνια στην τιμή κοσμημάτων Ζολώτα.
-να μην υπηρετεί τους Βωβομπόμπολες καταστρέφοντας τον Θερμαϊκό και τον Βοτανικό και την Πελοπόνησσο ολόκληρη και να μην παραλαμβάνει έργα σαν την Εγνατία χωρίς λωρίδες ασφαλείας, πάρκινγκ,σταθμούς ανεφοδιασμού και ποιότητα οδοστρώματος επιπέδου Ζιμπάμπουε.
-να επεκτείνει το μετρό των Αθηνών μέχρι τη ...Θεσσαλονίκη.
-να πείσει τον Χατζηνικολάου και τους/τις ομοίους του ότι ΔΕΝ είναι πρωθυπουργός. Το ίδιο και τον ...Βερέμη του Συμβουλίου για την Παιδεία.
-να πείσει τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων να αξιολογούνται και να πηγαίνουν στη δουλειά τους.
-να χρεώσει σε έναν τουλάχιστον τις ζημιές στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια.
-να δώσει στη δημοσιότητα ονομαστικό κατάλογο των αποσπασμένων μανδαρίνων στους βουλευτές αναφέροντας και την ειδικότητα του καθενός.
-να βρεί πού έχουν πάει τα λεφτά που από το 1960 δίνουν οι εργολάβοι στους Δήμους για να μη κάνουν αυτοί πάρκινγκ κάτω από κάθε πολυκατοικία συνεισφέροντας σε χρήμα για την κατασκευή δημοτικών χώρων στάθμευσης.
-να ξηλώσει τα αυθαίρετα μεγαλοσχήμονων και μη στις παραλίες και στα δάση.
-να ενημερώσει τον λαό για τον συσχετισμό δυνάμεων και τις πραγματικές ανάγκες εξοπλισμών.
-να
-να
-να
συπληρώνεις εσύ τον ατέλειωτο κατάλογο του επιπέδου λειτουργίας του οίκου ...αντοχής μαζί με την εκτίμησή σου για το ποιό 'σχήμα' του πολιτικού κατεστημένου, σε όλο το φάσμα του, μπορεί να κάνει κάτι γι αυτά.

Unknown είπε...

Δεν έχω πρόταση σχήματος. Η μόνη μου πρόταση είναι ότι ίσως η μη απόδοση κυβέρνησης σε κανέναν μπορεί και να διορθώσει κάτι, χωρίς να είμαι σίγουρος και γι αυτό.
Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι πως η απουσία από τα δρώμενα αποτελεί την σίγουρη μέθοδο ώστε και κυβέρνηση να βγεί (έστω και ένας να ψηφίσει τον εαυτό του, βγήκε) αλλά και τα πάντα να γίνουν ερήμην...

Κωστής Γκορτζής είπε...

Ναι, αλλά μερικές φορές η 'σιωπή' είναι πιό βροντώδης... :-)

gerasimos είπε...

Φαίνεστε ωραίος άνθρωπος, κύριε Γκορτζή. Δυστυχώς όμως στη σύγχρονη Ελλάδα οι... άλλοι, οι ψυχικά άσχημοι, φαίνονται ν' αυγατίζουν. Οι υπόλοιποι, διάγουν/με βίο παρασιτικό θα έλεγα.

Unknown είπε...

Διόλου σίγουρος δεν είμαι. Ειδικά όταν ο άλλος κερδίζει απ' τη σιωπή σου...

seaconfused είπε...

Όπως φαίνεται αυτός ο οίκος ή έχει τεράστιες αντοχές ή έχουμε όλοι παλαβώσει και δεν το έχουμε αντιληφθεί ακόμα!

Καλό βράδυ Master & Commander μας :)

Κωστής Γκορτζής είπε...

Φίλτατε Καμηλιέρη, σέβομαι την άποψή σου. Λογικά και συναισθηματικά. Κατέληξα στη δική μου γιατί ό,τι και να κάνω, ο ...άλλος θα συνεχίσει να κερδίζει στο διηνεκές.
Ας πούμε ότι δεν προκύπτει αυτοδυναμία. Ποιός 'συνδυασμός' από τους σημερινούς καταληψίες της εξουσίας θα μπορέσει να κάνει κάτι στα θέματα που έθεσα; Ή δεν θέλουμε να γίνει κάτι;
Ποιός θα επαναπολιτίσει την κοινωνία; Μιλάει κανείς από την 'αριστερά', τη δεξιά, την αριστεροδέξια για ένα τουλάχιστον από αυτά που έθεσα; Όχι, βεβαίως, γιατί θα χάσουν κουκιά.
Ε, δεν ζήτησα ποτέ χάρη, αρνήθηκα ως ένστολος να πληρώνομαι 'μαϊμού' οδοιπορικά, δεν πήρα μίζα ποτέ στη ζωή μου, δεν παρκάρω στις διαβάσεις, δεν έχω περίσσευμα έστω και ένα ευρώ σε Τράπεζα, είμαι ευτυχισμένος οικογενειακά, ε, δεν νοιώθω καμμιά υποχρέωση να συμμετέχω σ' αυτό το αλισβερίσι εξυπηρέτηση-ψήφος για να με λένε και μαλάκα με τη δική μου συναίνεση... Αν γίνουμε πολλοί, οι ενεργητικά απέχοντες, μπορεί στο άμεσο μέλλον το σύστημα να διατηρηθεί αλλά, μακροπρόθεσμα, θα καταρρεύσει. Και όταν καταρρεύσει, θα είναι πιό εύκολη η απεξάρτηση και των εκβιαζόμενων ψηφοφόρων από τους εκβιαστές τους. :-)

Κωστής Γκορτζής είπε...

Γεράσιμε, τις ίδιες διαπιστώσεις κάνουμε.
Η κοινωνία μας εξακολουθεί να λειτουργεί και να υπάρχει από το κοινωνικό αποτέλεσμα που συνεισφέρουν άξιοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα που, στην πλειονότητά τους, ΔΕΝ ασχολούνται με την κατεστημένη πολιτική. Η μόνη μου ελπίδα για τη γέννηση του καινούργιου είναι αυτοί να αυγατίσουν.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Confused (μα καθόλου ...μπερδεμένη), νομίζω ότι η απάντησή μου στον Γεράσιμο καλύπτει και το σχόλιό σας. Την καλησπέρα μου :-)

Unknown είπε...

Μπααα, αντιθέτως το σύστημα στηρίζεται μόνο σε όσους ψηφίζουν. Άλλωστε όπως βλέπεις όλο και ελαττώνεται η δημοκρατικότητα της αυτοδύναμης κυβέρνησης, αλλά κανένας δεν ασχολείται με το θέμα. Είδες για παράδειγμα στην Αμερική με την σταθερή τεράστια αποχη από τις κάλπες να αναρρωτιούνται οι πολιτικοί για τους λόγους και να το θεωρούν δείγμα θυμού εναντίων τους; Αυτά μόνο εμείς αναμεταξύ μας τα μασάμε χωρίς να λογαριάζουμε πως ο νόμος τα μεταφράζει αλλιώς και δεκάρα δε δίνει (ούτε ποτέ θα δώσει) για το αν εμείς θέλουμε, εντελώς ρομαντικά, να τα βαφτίζουμ ως αντίσταση ή ως οτιδήποτε άλλο.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Η στάση των Αμερικανών έφερε τον Ομπάμα, όμως. Που ανεξάρτητα από το τι προβλέπει ο καθένας (με τις δικαιολογημένες επιφυλάξεις), η εκλογή του και μόνο , από πολλές απόψεις αναδεικνύει τις ζυμώσεις στην Αμερικανική κοινωνία.
Ρομαντικός, ξερομαντικός, όμως, περιμένω απάντηση στη βασική μου ερώτηση: Ποιός από το σημερινό κατεστημένο πολιτικό σύστημα -ή συνδυασμός συνεργασίας- ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να αναστρέψει τον αποπολιτισμό της κοινωνίας μας. :-)

Unknown είπε...

Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιός έχει τη διάθεση να το ανατρέψει. Μπορώ όμως δια της απαγωγής σε άτοπο να αποκλείσω μόνο όσους έχουν δοκιμαστεί ως σήμερα και κανέναν άλλο. Καιρός λοιπόν να σταλλούν σπίτια τους. Όσο για το ποιός έφερε τον Ομπάμα, σίγουρα μόνο όσοι ψήφησαν και όχι όσοι απήχαν.
Για την κυβέρνηση λέω, γιατί στο πολιτικό σκηνικό κανείς μας δεν ξέρει ποιός πραγματικά του άνοιξε το δρόμο.

diastimata είπε...

copy paste το σχόλιό μου από το προηγούμενο ποστ σου. Ταιριάζει και δε θέλω να σε... κουράζω να ανοίγεις τα παλιά:

Δυστυχώς, τα ΜΜΕ ανήκουν σε υποτιθέμενους επενδυτές, οι οποίοι, για μια διαφήμιση, στέλνουν μπιλιετάκι στους δημοσιογράφους για το ποιους "πειράζουμε" και ποιους "δεν ακουμπάμε". Κι όταν και αυτοί που τους "πειράζουμε" μας δώσουν διαφήμιση, αλλάζουν κατηγορία... Μετά, υπάρχουν η κρατική ΕΡΤ και η Δημοτική TV100. Δε χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες, νομίζω. Κι έτσι, ο δημοσιογράφος, μεγάλος ή μικρός, είναι αναγκασμένος, για έναν μισθό, να δημοσιεύει ό,τι επιτρέπεται. Κι όχι ό,τι είναι είδηση. Τραγωδία...

Δυστυχώς, στην πόλη (αλλά και στην Αθήνα νομίζω) δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες που να έχουν ΜΜΕ για να ενημερώνουν και να βγάζουν τα χρήματά τους από τους πελάτες-κοινό. Έχουν ΜΜΕ για να πιέζουν για τις άλλες τους δουλειές. Κι εκεί, έχασαν το παιχνίδι -και μαζί τους το χάσαμε κι εμείς...

Κωστής Γκορτζής είπε...

Δημήτρη, συμφωνούμε απόλυτα. Γι αυτό άλλοτε επιμένω και ψάχνω να σε βλέπω να προσπαθείς! :-)

Ανώνυμος είπε...

Κωστή αυτοί που θέλουν δεν μπορούν κι αυτοί που μπορούν δεν θέλουν. Οι μεν γιατί δεν γνωρίζουν κι οι δε γιατί γνωρίζουν.

dodo είπε...

Σπάνιο το φωτογραφικό ντοκουμέντο ;-)

Γιά την συλλογή σου από τηλεμπούρδες, επίτρεψέ μου να σού προσφέρω και το παρακάτω, από ρεπόρτερ τού Αντένα: "Το κεφάλαιο καραμανλής παραμένει το ισχυρότερο χαρτί στην φαρέτρα τής νέας δημοκρατίας"...

αθεόφοβος είπε...

Αυτός ο οίκος ανοχής μου θύμισε την Ελλάδα.
Μένει σταθερός στην θέση του μόνο οι πουτάνες αλλάζουν!

Κωστής Γκορτζής είπε...

Λεωνίδα, ...μέσα είσαι! :-)

Dodos, αυθεντική μπούρδα όντως!
Εννοιολογική τρικυμία εν κρανίω! :-) Πάλι καλά που δεν είπαν "ισχυρό βέλος στο μανίκι της Ν.Δ."...

Αθεόφοβε, μάλλον ισχύει το ' από οργάνωση σκίζουμε, πουτάνες δεν φέραμε ακόμα "... :-))))

Κωστής Γκορτζής είπε...

Καλά, όμως, αγαπητοί φίλοι, ολόκληρο Νταλί κοτσάρισα στο ...ακρόπρωρον του μπλογκ, ούτε ένα σχόλιο; .... :-))))

Unknown είπε...

Απέχουμε! :ppp

Κωστής Γκορτζής είπε...

Καλόοοο!!! :-)))))

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι η αλλαγη αυτη αναμορφωσε το ολη εικονα του blog.

Ανώνυμος είπε...

την ολη. (σορρι)

Κωστής Γκορτζής είπε...

Φίλτατε Εξερευνητή, με τη γνωστή ...ταπεινότητα και μετριοφροσύνη μου, :-)))))) συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

(εδλω που τα λέμε δεν ήμουν και πολύ φαν του θεοπάλαβου Νταλί αλλά ο συγκεκριμμένος πίνακας εκφράζει απόλυτα την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή... ΚΑΙ τον τίτλο...)

σχολιαστής είπε...

Δεν θυμάμαι αν το είχες βάλει προχθές. Πάντως σήμερα πήγε αμέσως το μάτι μου. Καλό.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Έχεις δίκιο, το έβαλα μετά τα πρώτα σχόλια. :-)

Ανώνυμος είπε...

Κωστη σε παρακαλω, κανε σχολιο για το παρακατω (αν μπορεις και σε νεο ποστ). Σαν να μην μας τα λεει καλα ο διοικιτης της ΕΥΠ. http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/09/blog-post_9631.html

Κωστής Γκορτζής είπε...

Εξερευνητή, τα διάβασα και εκτιμώ ότι πολύ 'χρωματισμένη' είναι η κόντρα ένθεν και ένθεν με γλωσσική συμπεριφορά απαξίωσης του 'αντιπάλου' που αποπροσανατολίζει και από την ουσία του θέματος. Όλοι πάντως έχουν δίκιο και όλοι έχουν άδικο...
Από αυτά που εγώ γνωρίζω, ο Σ.Κ. υπήρξε πολύ αποδοτικός στην ένστολη καριέρα του που έληξε άδοξα στο φιάσκο (της πολιτικής ηγεσίας) Οτσαλάν...
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για τη σιωπή της Ελλάδας στις διαδικασίες που οδήγησαν στον χαρακτηρισμό του ΡΚΚ ως τρομοκρατική οργάνωση (την παρακολούθησα προσωπικά 'υφαινόμενη' στα στρατηγεία του ΝΑΤΟ (επί Μητσοτάκη) και, βεβαίως διαφωνώ με τον κύριο πρέσβη που 'αναγκάζεται' να αποδίδει κι αυτός τον ίδιο χαρακτηρισμό, επειδή αυτό κάνει η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, χωρίς να μας λέει αν το πιστεύει κιόλας. Επειδή είναι και διπλωμάτης, νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί λεκτικοί ακροβατισμοί για να λες την άποψή σου χωρίς να θίγεις τη μία ή την άλλη εκδοχή που ορίζουν άλλοι.
Προσωπικά δεν θα αποδεχόμουν τον όρο 'τρομοκρατική οργάνωση' γιατί η δράση της κατευθύνεται σε στρατιωτικούς στόχους (σε αντίθεση π.χ. με τη Χαμάς που χάνει το δίκιο της εκτοξεύοντας πυραύλους και ανθρωποβόμβες κατά αμάχων).
Εν κατακλείδι, δεν ανεβάζω ξεχωριστό ποστ γιατί 'οσμίζομαι' ...φουρτούνα σχολίων...

Μιχάλης Ρ. είπε...

Καλημέρα φίλε. Να που ο πίτυλος έγινε πάθος ερωτικό, κύμα που αγκαλιάζει θανάσιμα τον βράχο κι αντί να ακολουθεί την δεδηλωμένη και να σπάει σ’ αυτόν τον λιώνει, τον μαλακώνει, τον μαλακοπιτουργιάζει…Γιατί το κύμα φεύγει κι ο βράχος γίνεται βότσαλα για μωσαϊκό. Και το κύμα ψάχνει γι’ άλλο ευαίσθητο βράχο μέχρι όλα να γίνουν παραλία. Κατά τα άλλα νομίζω ότι δεν μπορεί ο λαός - κόσμος με τη συγκεκριμένη παιδία να δημιουργήσει κοινωνία που να αναπαράγει πολιτική με στόχο την βιωσιμότητά του. Απαιτούμε απ’ τους πολιτικούς το καραγκιοζιλίκι και μας κακοφαίνεται ο καραγκιόζης. Εγώ πλέον το συνήθισα, συμβιβάστηκα και εύχομαι τα παιδιά μου να γίνουν καλλίτερα και γενναιότερα από μένα. Προσκυνώ την αγανάκτησή σας και τα ξαναλέμε

Georgiadis Georgios είπε...

Καπετάνιε διάβασα ότι η ηρωική "απόβαση" τελικά δεν ήταν στα Ίμια αλλά σε μια άλλη βραχονησίδα κοντά στην Κάλυμνο. Αν ισχύει τότε μιλάμε για τσάμπα μάγκες. Η συμπεριφορά των λαμπτηροηρώων είναι συγκινιτική. Ποτέ άλλοτε στο κόσμο δεν έτυχε λαμπτήρας τόσης περιποίησης και όλα αυτά με κίνδυνο της ζωής τους!Εύγε για άλλη μια φορά στο θείο κράτος που καινοτόμησε και μερίμνησε δίνοντας βάση στην παιδεία των υπαλλήλων του!

Κωστής Γκορτζής είπε...

Γειά σου Μιχάλη!

Γιώργο, αν κάνεις το ...σφάλμα να παπαρακολουθείς αυτές τις μέρες ανάλογες εκπομπές, θα δείς ότι ...επιβεβεβαιώνομαι.

Ανώνυμος είπε...

Κωστη, για τα οσα ακουστηκαν στην εκπομπη του χαρδαβελλα τι εχεις να πεις? Απο τον πτεραρχο.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Εξερευνητή, μου βάζεις δύσκολα...
Ο Πτέραρχος περιέγραψε ένα σοβαρό γεγονός 'διαρροής' πληροφοριών. Η διαχείριση, από εκεί και πέρα, τόσο από τον ίδιο όσο και από τους 'αρμόδιους' ανώτερους, του προβλήματος ήταν κάκιστη και αναδεικνύει το ουσιαστικό πρόβλημα των ανώτατων κλιμακίων στην πολιτικοστρατιωτική ηγεσία. Αυτό της τυφλοκομματικής ίντριγκας για τις καρέκλες και το ...'τέννις' ανευθυνοϋπευθυνότητας, αλλά και της ανεξέλεγκτης παπαροδημοσιογραφίας στην οποία καταφεύγει κάθε πικραμένος...
Για να ανεβεί το ...ηθικό σου,το mail μου είναι στο προφίλ του μπλογκ, στείλε μου το δικό σου.

Υ.Γ. Περιττό να επισημάνω, βεβαίως, ότι όποια σοβαρότητα κι αν είχε το θέμα, την έχασε εμφανιζόμενο στις ...Πύλες του Ανεκδιήγητου Ανεξήγητου.

Ανώνυμος είπε...

Κωστη το ελαβες το μειλ μου?

Κωστής Γκορτζής είπε...

Το πήρα, και σου έστειλα ΔΥΟ!!! :-)

Ανώνυμος είπε...

Το ελαβα το τελευταιο σου μηνυμα και συμφωνω απολυτως. Ρε συ τον ρωτησα τον φιλο μου τον δημοσιογραφο και δεν σε εχει υποψην του.... Μηπως κανεις λαθος ή αυτος εχει ξεκουτιανει τελειως?

Κωστής Γκορτζής είπε...

Ούτε εγώ είμαι σίγουρος. Απλά μου φάνηκε γνωστό το όνομα. :-)