8.10.07

καλά να πάθουμε!

Αντιγράφω σχόλιο του Γιώργου Πήττα, http://politispittas.blogspot.com/, στο προηγούμενο ποστ μου:

"Αγαπητοί φίλοι, συνειδητοποιημένοι πολίτες,

Εκδόθηκε ψήφισμα που υπογράφηκε από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι οι χώρες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές πρέπει να δεσμευτούν ότι θα προστατεύσουν και θα αναδασώσουν τις καμένες περιοχές. Ξέρετε ποιός δεν υπέγραψε; ...... Μα ποιός άλλος.... Η Ελλάδα!!!

Μπείτε στο www.petitiononline.com/forestgr/ και υπογράψτε!!! Πρέπει να μαζέψουμε χιλιάδες υπογραφές! Στείλτε το μήνυμα σε φίλους! Όλοι να συμβάλλουμε, αν δεν θέλουμε να δούμε τσιμεντοποιημένες τις καμένες περιοχές!"

Και μια και μιλάμε για το περιβάλλον, ας αφήσουμε και τους νεότερους να βγούν μπροστά. Εννοώ, ανεβάστε τα νιάτα στο βήμα, ακούστε τα, διαβάστε τα.
Είναι εδώ, δίπλα μας.
Με απόψεις που διαμορφώνονται μετά από σκέψη, έρευνα, μελέτη.
Με λόγο ευγενικό και αυθόρμητο.
Έχω πολλά απ' αυτά τα νιάτα στους 'συνδέσμους' μου.
Πρόσφατα πρόσθεσα άλλο ένα.
Αν δεν σας κάνει κόπο, ρίξτε μια ματιά στον captain harbour

11 σχόλια:

Кроткая είπε...

υπογράψαμε ήδη, πάμε να δούμε και τον φίλο σου!

industrialdaisies είπε...

Χμμμμ... Αμ το άλλο; Για ένα σύστημα αυτόματης ανίχνευσης καπνού και πυρόσβεσης εν τη γεννέσει το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες -στο Πολυτεχνείο- το οποίο εδώ απορρίφθηκε ως "οικονομικά ασύμφορο" αλλά η Γάλλοι "ακριβοπλήρωσαν" για να το αποκτήσουν; Άσε, Κωστή, από παντού βρωμάει...

Και μία συμπλήρωση. Δεν είναι μόνο τα νιάτα. Είναι οι άνθρωποι. Η ανθρωπιά και η παιδεία δεν έχει ηλικία. Πίστη στους ανθρώπους, αυτό μάλιστα!

Και προς επίρρωση, διάβαζα σήμερα το άρθρο της καθηγήτριάς μου (της αγαπημένης τέλος πάντων ανάμεσα σε τόσους) στην εφημερίδα. Χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση, αν δεν το διάβασες αξίζει. Απόδειξη πως όχι μόνο η ανθρωπιά αλλά και η νιότη δεν γνωρίζουν αριθμούς που δηλώνουν ημερολογιακά έτη.

http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=20453264

Καλό απόγευμα! Πάμε τώρα να διαβάσουμε νέοπες! :p

Κωστής Γκορτζής είπε...

Σίγουρα έτσι είναι, Μαργαρίτα.
Επειδή, όμως, γράφω, λέω και πιστεύω ότι, "ευτυχία είναι να βλέπεις τα παιδιά σου -τους νεότερους- να γίνονται καλύτεροι από σένα", χαίρομαι να βάζω στους συνδέσμους μου νέους σαν τον captain harbour και νέες σαν την industrialdaisies.
Χαμόγελο!

Ξαναδώσε και το λινκ για το άρθρο της καθηγήτριάς σου γιατί αυτό που έδωσες βγάζει σελίδα της Ε χωρίς άρθρο.

industrialdaisies είπε...

http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=20453264

τώρα; ;)

industrialdaisies είπε...

Κωστή, το κόβει το όριο στο μήκος των σχολίων.

Αυτό που σου έστειλα είναι σωστό. Απλά, από το τελευταίο / μετά το σωστό είναι:

id=20453264 (χωρίς κενό μετά το /)

Καλά, μιλάμε για ανώτερες τεχνολογικές διαδικασίες! :)

Κωστής Γκορτζής είπε...

Πολύ καλό!
Κι επειδή, αυτά που έγραψα πριν τα πιστεύω, είμαι σίγουρος ότι η μαθήτρια θα ξεπεράσει τη ...δασκάλα! :)

Captain Harbour είπε...

Καλησπέρα σας,

"Η ανθρωπιά και η παιδεία δεν έχει ηλικία. Πιστη στους ανθρώπους..." Αυτό είπε η industrialdaisies και με βρίσκει απόλυτα σύμφωμο. Έχω δει πολλούς συνομηλίκους μου να έχουν μυαλά άλλων εποχών και λόγο ξύλινο. Eίναι συνήθως αυτοί που μπλέκονται με τα κόμματα. Μαθημένοι καλά από νέοι τα δεδομένα. Δεν διεκδικώ δάφνες. Χαίρομαι όμως να ανταλάσσω απόψεις με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το γύρω τους περιβάλλον και την κοινωνία. Λυπάμαι όταν βλέπω εκμετάλλευση, κουτοπονηριά, ωχαδελφισμό και άρνηση.

Θερμούς Χαιρετισμούς
Καλή σας νύχτα
Captain Harbour

Κωστής Γκορτζής είπε...

Γειά σου κάπτεν, καλά τα λες, αλλά άσε να τσιγκλίσω λίγο τους 'μεγαλύτερους' να κοιτάξουν προς αυτούς που ακολουθούν. Από παντού διδάσκεται κανείς... :-)

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

herinna/ είπε...

Θα υπογράψω.
Εγώ ήρθα εδώ για να σου πω ότι είναι καιρός να σε μετακομίσω και στο herinna. Δηλαδή τον ημίαιμο τον βγάζουμε; η προσθέτουμε και τον Πίτυλο; Τι προτιμείς;
Τώρα επί του θέματος, σαφώς και δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε. Τα πολλά λόγια είναι επικίνδυνα ενίοτε ε; Άντε πάμε να υπογράψουμε.

Κωστής Γκορτζής είπε...

fblogger, καλώς τον.

herinna, Ελένη μου, ούτως ή άλλως ο Ημίαιμος παραμένει συνδεδεμένος στο νέο μου μπλογκ. Άρα μπορείς να τον βγάλεις από τους συνδέσμους σου, κι αν τον ...νοσταλγήσεις, συνδέεσαι μέσω του Πίτυλου.
Έχω λίγα τρεχάματα κι εγώ, αλλά ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!! :-)